Algemene voorwaarden en informatie Hotel Royal in Noordwijk

Check-In 

Hotel Royal hanteert de standaard check-in tijden van 14:00 tot 21:00 uur. Inchecken na 21:00 uur is mogelijk maar op verzoek. U kunt contact opnemen via de e-mail, telefonisch of via het gastenportaal van onze partner Booking.com. 

Onze medewerkers streven ernaar om uw kamer voor de aanvang van check-in om 14:00 uur klaar te hebben 

Parkeren 

Parkeren rondom het hotel is beperkt. Ons gebouw beschikt over een eigen gratis parkeerplaats (met een beperkt aantal plekken) achter het hotel. Een parkeerplek is daardoor op basis van beschikbaarheid en kan niet gereserveerd worden. Tevens kunt u in de straten rondom het hotel gratis parkeren. 

Check-out 

Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer voor 11:00 uur te verlaten. Als u langer op uw kamer wenst te blijven, dan kunt u bij de medewerkers van de receptie navragen wat de mogelijkheden zijn. 

Betaling 

Wanneer u uitcheckt dient u de door u gemaakte onkosten te voldoen. Wanneer u van plan bent voor 07:00 uur uit te checken, vragen wij u de rekening op de avond voor vertrek te voldoen. 

Extra persoon op uw kamer 

Op aanvraag kan er een extra persoon in uw kamer overnachten. Een beperkt aantal kamers is hiervoor geschikt. Hiervoor gelden speciale tarieven. 

Huisdieren 

Huisdieren zijn in het Hotel Royal niet toegestaan. 

Toeristenbelasting 

Volgens gemeentelijke bepalingen wordt € 2,50 per persoon per nacht aan toeristenbelasting in rekening gebracht. 

Algemene annuleringsvoorwaarden individuele reserveringen 

  1. Bij annulering tot 48 uur vóór het begin van de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. 

  2. Bij annulering daarna of als u niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. 

Ook het verplaatsen van een reservering binnen deze 48 uur geldt als een annulering. 

Aanbetalingsbeleid 

Er is geen aanbetaling vereist behalve bij een Non-Refundable reservering.

Verwerking online betalingen via website Hotel Royal

Online reserveringen die gemaakt en betaald zijn via de Hotel Royal website worden verwerkt door betaalpartner Mollie. Onze partner maakt het mogelijk om betalingen via iDeal, creditcard (MasterCard, Visa) en overige betaalmiddelen te voldoen. Bij terugbetaling wordt er van uit gegaan dat u binnen 2 werkdagen na officiële bevestiging van uw annulering, het bedrag naar u overgemaakt zal worden.

Voorwaarden Non-Refundable 

Zodra u gereserveerd heeft, wordt het volledige reserveringsbedrag inclusief verblijfsbelasting van de reservering in rekening gebracht via uw creditcard. In geval van annulering, wijziging of als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering niet gerestitueerd