Hotelkamer of appartement?

Royal overnachten

In het gezelligste familiehotel van Noordwijk-Binnen

Stopzetting a la carte restaurant 

We hebben besloten een stap te zetten naar de kern van ons mooie bedrijf en daarop te focussen. De laatste week van september is ons a la carte restaurant voor het laatst geopend. Zondag 26 september draaien we een laatste avond.  

We bedanken het keuken en restaurant team voor hun tomeloze inzet! En bouwen we gezamenlijk graag verder aan de toekomst. We komen in de buurt van ons 100-jarig bestaan en daarin heeft ons familiebedrijf diverse ontwikkelingen doorgemaakt.

We gaan ons richten op het hotel en appartementen. Daarnaast ook het bieden van diverse arrangementen voor vergaderingen, een partij/borrel met bijvoorbeeld een gevarieerd buffet of een condoleance met een hapje en drankje.

Bekijk de mogelijkheden voor een borrel, vergadering of condoleance op onze website. Er zijn legio mogelijkheden, loop gerust eens binnen of geef ons een belletje. 

Namens Celine, Hans, Hein, Michael
Eigenaren Hotel Royal

Hotel Absoluut

Royal Noordwijk

Welkom in ons gezellige en kleinschalige hotel. Royal ligt in de rustige Voorstraat; de oudste en mooiste straat van Noordwijk-Binnen. Alles draait bij ons om gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Wij zijn tevreden als jij geniet van je verblijf in ons hotel.

De 15 hotelkamers en 11 appartementen zijn verschillend van formaat en inrichting, allen met een eigen toilet, douche en/of bad, gratis wifi en flatscreen tv. Zoek je een betaalbare hotelaccommodatie aan de kust, met uitstekende bedden en een heerlijk ontbijtbuffet? Gevonden!