Hotelkamer of appartement?

Royal overnachten

In het gezelligste familiehotel van Noordwijk-Binnen

Royal en COVID-19


We willen uw verblijf bij Royal zo veilig en ontspannen mogelijk laten verlopen. De gezondheid van onze gasten én van onze medewerkers verdient dan ook alle aandacht. Om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen, nemen we voorzorgsmaatregelen en houden we ons aan de regels en richtlijnen van de overheid. En natuurlijk zorgen we voor extra goede reiniging en desinfectie.

Heeft u verschijnselen van griep, koorts, niezen of verkoudheid? Dan kunnen wij u helaas niet ontvangen in ons hotel, restaurant en bar. We wensen u een voorspoedig herstel en hopen u op een ander moment weer in goede gezondheid terug te zien.

Wilt u meer weten over de huidige maatregelen en het effect op uw bezoek? Neem contact met ons op.

Stay safe, Team Royal

Hotel Absoluut

Royal Noordwijk

Welkom in ons gezellige en kleinschalige hotel. Royal ligt in de rustige Voorstraat; de oudste en mooiste straat van Noordwijk-Binnen. Alles draait bij ons om gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Wij zijn tevreden als jij geniet van je verblijf in ons hotel.

De 15 hotelkamers en 11 appartementen zijn verschillend van formaat en inrichting, allen met een eigen toilet, douche en/of bad, gratis wifi en flatscreen tv. Zoek je een betaalbare hotelaccommodatie aan de kust, met uitstekende bedden en een heerlijk ontbijtbuffet? Gevonden!