Royal Speisekarte

Köstlich und überraschend

Kulinarischer Genuss steht im Restaurant des Hotel Royal Jedes Wochenende im Vordergrund. Für die herrlichen Gerichte verwendet unser Chefkoch wenn immer möglich saisonale Zutaten.

Vorspeise

POMPOENSOEP - gember | za’atar | crème fraîche € 6.50
BROOD VAN NU - biologisch zuurdesem | 3 smeersels € 4.00
THAISE RAMEN - udon | taugé | koriander € 6.50
PORTOBELLO - uit de oven | fijne groenten | feta € 8.50
BULGUR SALADE - bieten | komkommer | mint | tomaten € 9.00
VOL AU VENT - pastei | vadouvan | Hollandse garnalen € 13.50
CARPACCIO - truffeldressing | nootjes | Parmezaan | kappertjes € 10.00
KRABLAX - krabsalade | gravlax | little gem € 11.00

Hauptgericht

RIB-EYE - Provençaalse kruidensaus € 25.00
HERTENBIEFSTUK - gebakken paddenstoelen € 22.50
ZEEWOLFFILET - sereh-limoensaus € 21.00
WILDZWIJNFILET - port-vijgensaus € 20.00
VENKELCURRY - parelcouscous | naanbrood € 17.50
KABELJAUWFILET - spinaziesaus € 19.50
HEILBOTFILET - saffraansaus € 21.00
WEEKEND SPECIAL - elk weekend een andere special € 14.00

Nachtisch

TIRAMISU.- bloedsinaasappel | steranijs € 6.50
VLAFLIP - vla | yoghurt | chocolade | koekkruim € 6.50
KANEEL PANNACOTTA - karamel | chocoladeijs | noten crumble € 6.50
KAASPLANKJE - verschillende soorten kaas € 9.50