Appartement

Comfortabele appartementen

Voor een kort of een langer verblijf kunt u ook terecht in een van onze 11 appartementen.
De Royal appartementen bieden u het hele jaar door optimaal comfort en privacy. Vandaar dat de ANWB onze appartementen een 3-sterren vermelding heeft toegekend. Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken, badkamer met bad/douche, toilet, kleurentelevisie en telefoon.

Wij bieden de keuze uit een 2-4 persoonsappartement, met een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer. De 4-6 persoonsappartementen hebben twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer.

De appartementen zijn te huur voor zowel korte als langere periodes en zijn daardoor bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Bij de appartementen is bovendien een parkeergelegenheid.
Maak ook kennis met de luxe van het verblijf in een comfortabel appartement, gecombineerd met de gemoedelijke sfeer van een familiehotel.

Prijzen Appartementen per week – seizoen 2015:
Hieronder treft u de standaardprijzen aan. Wij bieden echter veel meer mogelijkheden, afgestemd op het seizoen en toegesneden op uw persoonlijke situatie. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

[table id=1 /]

Alle hotelprijzen zijn exclusief toeristen belasting € 1,50 p.p.p.d.
Eindreiniging appartement vanaf € 30,00 tot € 40,00
Prijzen midweek of weekend op aanvraag.

Comments are closed.