Royal menukaart

Verrassend en verrukkelijk

Ieder weekend is het culinair genieten. Onze kok bereidt voor alle gasten de lekkerste voor- hoofd- en nagerechten, met zo veel mogelijk smaken van het seizoen.

Voorgerecht

DOPERWTENSOEP - crème fraîche | krokante spek € 6.50
BROOD VAN NU - biologisch zuurdesem | 3 smeersels € 4.00
KIP TERIYAKI SALADE - wasabi-mayonaise | geroosterde tuinbonen € 9.00
GAMBA TEMPURA - wakame | limoen-kokosmayonaise € 12.00
BEEF TATAKI -Tonkatsu saus | diamanthaas € 12.00
GEROOKTE FOREL - bieten | yoghurt-mierikswortelsaus € 10.00
CARPACCIO - truffeldressing | nootjes | Parmezaan | kappertjes € 10.00
HARIRA SOEP - Marokkaanse vegetarische soep € 6.50

Hoofdgerecht

TOURNEDOS 200gr - roquefortsaus € 27.50
Eendenborstfilet - udon noodles | Tonkatsu saus € 22.00
RODE CURRY - gamba’s | gebakken rijst € 19.50
HAMBURGER - gekonfijte ui | gebakken ei € 16.50
SLIPTONG - à la meunière € 21.00
LAMSRACK - dukkahkorst | vijgensaus € 24.00
SHASLICK - varkenshaas | gember-ui saus € 19.50
WEEKEND SPECIAL - elk weekend een andere special € 15.50

Dessert

SOLERO CRÈME BRÛLÉE - mango | passievrucht € 6.50
MONCHOUMOUSSE - koekkruim | aardbeien € 6.50
BANANENCAKE - karamelsaus | limoenroom | kokosijs € 6.50
KAASPLANKJE - verschillende soorten kaas € 9.50