Royal menu

Surprising and delicious

Every weekend is a culinary treat. Our chef prepares the tastiest starters, main courses and desserts for all guests, with as many seasonal flavours as possible.

Entree

POMPOENSOEP - gember | za’atar | crème fraîche € 6.50
BROOD VAN NU - biologisch zuurdesem | 3 smeersels € 4.00
THAISE RAMEN - udon | taugé | koriander € 9.00
PORTOBELLO - uit de oven | fijne groenten | feta € 12.00
BULGUR SALADE - bieten | komkommer | mint | tomaten € 12.00
VOL AU VENT - pastei | vadouvan | Hollandse garnalen € 10.00
CARPACCIO - truffeldressing | nootjes | Parmezaan | kappertjes € 10.00
KRABLAX - krabsalade | gravlax | little gem € 6.50

Main dish

RIB-EYE - Provençaalse kruidensaus € 27.50
HERTENBIEFSTUK - gebakken paddenstoelen € 22.00
ZEEWOLFFILET - sereh-limoensaus € 19.50
WILDZWIJNFILET - port-vijgensaus € 16.50
VENKELCURRY - parelcouscous | naanbrood € 21.00
KABELJAUWFILET - spinaziesaus € 24.00
HEILBOTFILET - saffraansaus € 19.50
WEEKEND SPECIAL - elk weekend een andere special € 15.50

Dessert

TIRAMISU.- bloedsinaasappel | steranijs € 6.50
VLAFLIP - vla | yoghurt | chocolade | koekkruim € 6.50
KANEEL PANNACOTTA - karamel | chocoladeijs | noten crumble € 6.50
KAASPLANKJE - verschillende soorten kaas € 9.50