Royal menu

Surprising and delicious

Every weekend is a culinary treat. Our chef prepares the tastiest starters, main courses and desserts for all guests, with as many seasonal flavours as possible.

Entree

POMPOENSOEP - gember | za’atar | crème fraîche € 6.50
BROOD VAN NU - biologisch zuurdesem | 3 smeersels € 4.00
THAISE RAMEN - udon | taugé | koriander € 6.50
PORTOBELLO - uit de oven | fijne groenten | feta € 8.50
BULGUR SALADE - bieten | komkommer | mint | tomaten € 9.00
VOL AU VENT - pastei | vadouvan | Hollandse garnalen € 13.50
CARPACCIO - truffeldressing | nootjes | Parmezaan | kappertjes € 10.00
KRABLAX - krabsalade | gravlax | little gem € 11.00

Main dish

RIB-EYE - Provençaalse kruidensaus € 25.00
HERTENBIEFSTUK - gebakken paddenstoelen € 22.50
ZEEWOLFFILET - sereh-limoensaus € 21.00
WILDZWIJNFILET - port-vijgensaus € 20.00
VENKELCURRY - parelcouscous | naanbrood € 17.50
KABELJAUWFILET - spinaziesaus € 19.50
HEILBOTFILET - saffraansaus € 21.00
WEEKEND SPECIAL - elk weekend een andere special € 14.00

Dessert

TIRAMISU.- bloedsinaasappel | steranijs € 6.50
VLAFLIP - vla | yoghurt | chocolade | koekkruim € 6.50
KANEEL PANNACOTTA - karamel | chocoladeijs | noten crumble € 6.50
KAASPLANKJE - verschillende soorten kaas € 9.50